22.7.2012

I brake down and cry..

Kävin aamulenkillä juoksemassa keskuspuistossa spotify:n pauhaessa samalla korvissa. Mikä soittolista ja mitä biisejä? Kunnon nyt-revitään-kaikki-haavat-auki-kerralla soittolista. Olin siis epähuomiossa painanut 'ÄLÄ KUUNTELE' soittolistan pauhaamaan joka siis sijaitsee 'WORK IT' soittolistani alapuolella. Alkuun ajattelin, kun Johnny Cashin - Hurt alkoi soimaan korvissa, että "Hei, tämäpä onkin hyvä alkulämmittely biisi, eipä tartte ainakaan rehkiä liian kovaan tahtiin heti alkuun" mutta siinä vaiheessa kun yksi toisensä jälkein kamalampia "Everybody else is fine exept me" tyyppisiä biisejä soi korvissa alkoi jo jossain vaiheessa masentamaan ihan urakalla.
Kotiovella, tässä vaiheessa Aretha Franklinin Walk on by:n kaiku yhä korvissani soiden, avasin ovea ihan itku-potku-räjähtämis-hypessä.
Eihän tämä nyt ihan oikeesti tällästä voi olla? Tässä vaiheessa pitäisi olla itsenäinen, nauttia vielä tästä vapaudesta mitä on ja mennä ja tulla ja ELÄÄ! Ja hei, kyllähän tässä niin tapahtuukin, mutta silti, miksi se samperin pikkutyttö, joka aina vain unelmoi siitä saatanan prinssistä, edelleen vaan unelmoi...?
Noh, edelleen sormet ristissä selän takana.. tämä on nyt vain joku ohi menevä vaihe...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti